Warm verhaal: een hele metamorfose van onze woonkamer

09-10-2018
Nieuws

Richard & Maggy uit Lille waren uitgekeken op hun oude schouw die erg zwaar en donker oogde. In de plaats van de vroegere houthaard kwam er een   gebruiksvriendelijke gashaard en de stenen muur ruimde plaats voor een veel frissere bezetting. Een hele metamorfose …

Lees meer

Nog meer beleving ...

09-10-2018
Trends

De hedendaagse gashaarden gaan er dankzij de nieuwe technieken steeds authentieker en realistischer uitzien en dat zorgt voor heel wat extra beleving. Het resultaat? Een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld, net alsof je naar een echt houtvuur kijkt.

Lees meer

Warm verhaal: Dag in, dag uit omringd door haarden

04-09-2018
Nieuws

Al meer dan 10 jaar is Yves een van de commerciële krachten van De Backer Haarden. Dag in, dag uit wordt hij er omringd door warme gezelligheid en die weet hij telkens met de glimlach aan te prijzen. Hij en zijn vrouw Martine hadden in hun vorige woning een houthaard maar kozen in hun nieuwbouwappartement voor het comfort van een gashaard.

Lees meer

‘Tollenberg’, een uniek belevingsconcept

27-08-2018
Nieuws

Interior, design en lifestyle zijn de sleutelwoorden van het gloednieuwe concept dat begin september de deuren opent aan de Turnhoutsebaan in Schilde. In huis Tollenberg, een 18de eeuwse notaris- en dokterswoning slaan 8 partners de handen in elkaar. Je kan je er onder andere laten inspireren door de gezellige, stijlvolle interieurs of een hapje eten in restaurant ‘Casello’.

Lees meer

Schoonheid creëren uit oud papier

19-08-2018
Algemeen

Guy Leclef wordt gedreven door een passie in alles wat hij deed en doet. Na een goede gezondheid vindt hij doen wat je graag doet het allerbelangrijkste in het leven. En wat hij graag doet, dat is kunst maken uit papier!

Lees meer

Promoties

10-08-2018
Actie

Promoties

Lees meer

Team De Backer wint voor de 3de keer op rij de bedrijvenkoers

08-08-2018
Nieuws

Al voor het derde jaar op rij was Team De Backer oppermachtig in de Bedrijvenkoers van het Natourcriterium in Putte. Met een schitterende 1ste, 2de en 6de plaats werd team De Backer de winnaar van de avond.

Lees meer

Warm verhaal: pronkstuk van onze woning

07-08-2018
Nieuws

In een strakke nieuwbouwwoning in Nijlen, te midden van dennen en eiken, plaatsten we voor Louis en Ingrid een van de technische paradepaardjes van de laatste jaren. Het resultaat is een houthaard met een robuust binnenwerk van gietijzer en een buitenkant van stalen maatwerk die ter plaatse gelast werd.

Lees meer

Warm verhaal: Van afbraak tot afwerking, alles verliep zonder zorgen

04-07-2018
Nieuws

Na de renovatie van de keuken en de gang was het verschil met de woonkamer toch wat te groot geworden, vonden Leo en An uit Vorselaar. Ook daar mocht het allemaal wat lichter en moderner en daar hoorde een mooie gashaard bij om heerlijk bij te relaxen.

Lees meer

Warm verhaal: Het vlammenspel in een haard is pure kunst

07-06-2018
Nieuws

Zowel in de winter als in de tussenseizoenen maken Manu en Katrien uit Wilrijk het extra gezellig bij hen thuis met hun kampvuurhaard. Ze houden van mooie dingen en combineren dat in hun tijdloze woning tot een sfeervol geheel.

Lees meer