Schoonheid creƫren uit oud papier

19-08-2018
Algemeen

Guy Leclef wordt gedreven door een passie in alles wat hij deed en doet. Na een goede gezondheid vindt hij doen wat je graag doet het allerbelangrijkste in het leven. En wat hij graag doet, dat is kunst maken uit papier!

Lees meer

Promoties

10-08-2018
Actie

Promoties

Lees meer

Team De Backer wint voor de 3de keer op rij de bedrijvenkoers

08-08-2018
Nieuws

Al voor het derde jaar op rij was Team De Backer oppermachtig in de Bedrijvenkoers van het Natourcriterium in Putte. Met een schitterende 1ste, 2de en 6de plaats werd team De Backer de winnaar van de avond.

Lees meer

Warm verhaal: pronkstuk van onze woning

07-08-2018
Nieuws

In een strakke nieuwbouwwoning in Nijlen, te midden van dennen en eiken, plaatsten we voor Louis en Ingrid een van de technische paradepaardjes van de laatste jaren. Het resultaat is een houthaard met een robuust binnenwerk van gietijzer en een buitenkant van stalen maatwerk die ter plaatse gelast werd.

Lees meer

Warm verhaal: Van afbraak tot afwerking, alles verliep zonder zorgen

04-07-2018
Nieuws

Na de renovatie van de keuken en de gang was het verschil met de woonkamer toch wat te groot geworden, vonden Leo en An uit Vorselaar. Ook daar mocht het allemaal wat lichter en moderner en daar hoorde een mooie gashaard bij om heerlijk bij te relaxen.

Lees meer

Warm verhaal: Het vlammenspel in een haard is pure kunst

07-06-2018
Nieuws

Zowel in de winter als in de tussenseizoenen maken Manu en Katrien uit Wilrijk het extra gezellig bij hen thuis met hun kampvuurhaard. Ze houden van mooie dingen en combineren dat in hun tijdloze woning tot een sfeervol geheel.

Lees meer

Warm verhaal: Onze haard is de beste investering van onze renovatie

15-05-2018
Nieuws

Bij Herman en Lies uit Hallaar was het simpel, bij hen kwam er een houthaard of geen haard. Hun keuze viel op een roomdivider die ze een plek gaven tussen de keuken en de living. Deze unieke positie maakt van de haard dé eyecatcher van hun woning.

Lees meer

Een open en gesloten haard ineen

25-04-2018
Algemeen

Liftdeurhaarden bieden u het beste van twee werelden.

Lees meer

Oog voor detail, ook bij de buitenafwerking

23-04-2018
Nieuws

Niet alleen aan uw woonkamer dragen wij een hoge afwerkingsgraad hoog in het vaandel, ook aan de buitenzijde hechten wij uitzonderlijk veel belang. Niemand heeft immers graag een blinkende 'frituurpijp' uit hun dak of bovenop hun schoorsteen.

Lees meer

Warm verhaal: Hoe meer haarden, hoe meer vreugde

07-04-2018
Nieuws

Elke dag gaat Tom, onze bezetter, op pad om de geplaatste haarden netjes af te werken. Tijdens zijn job die hij met veel passie uitoefent, heeft hij dus al heel wat haardprojecten gezien waaruit hij heel wat inspiratie putte voor een haard bij hem thuis. Vandaag de dag geniet hij ook in zijn eigen woning van rustgevende momenten, samen met zijn gezin voor de haard.

Lees meer