Your fire, our passion

Haarden zijn onze passie … Een oude schouw een make-over geven om het geheel wat hedendaagser te maken, nieuwe technieken leren kennen, creatieve ontwerpen uittekenen, primeurs van onze verschillende haardenleveranciers volgen, … we doen het allemaal om uw droomproject te realiseren! Daarom combineren we onze jarenlange ervaring altijd met een kwalitatieve en hedendaagse aanpak en heel wat vakkennis.

Bij een haard hoort vaak een vleugje nostalgie en u denkt vast en zeker ook meteen aan gezellige avonden voor een knetterend haardvuur! Ook wanneer ik zeg dat er niets boven de gezellige warmte van een haard gaat, bent u het ongetwijfeld met me eens. Bij de aankoop van een haard gaat u niet over één nacht ijs en daarom omringen we u graag met het beste advies en de nodige aandacht. Rond het haardvuur beleeft u de mooiste momenten van uw leven met de mensen die u nauw aan het hart liggen. We vinden het dan ook een eer om samen met u van uw huis een echte thuis te maken!

Warme interieurdromen

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen … Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard. U kan het zich misschien al wel inbeelden, dat gevoel van thuiskomen na een lange werkdag om tot rust te komen voor de flakkerende vlammen.

Belevingsshowroom

Heist-op-den-Berg

Mechelsesteenweg 46 - 2220 Heist-op-den-Berg - T 015 24 60 33 - info@dbhaarden.be

Lille

Achterstenhoek 24 - 2275 Lille - T 014 81 12 20 - lille@dbhaarden.be