Uw specialist in haarden

Wij plaatsen meer dan 700 haarden per jaar, dat moet je verdienen. Verschillende van onze leveranciers betrekken ons dan ook graag bij de ontwikkeling van hun nieuwe haarden.

Voor ieders budget

We plaatsen volledige haardwanden maar halen onze neus niet op voor kleinere renovaties. Iedereen die wil genieten van een gezellig en milieuvriendelijk haardvuur kan genieten van onze topservice.

Correcte prijsafspraken

Duidelijke afspraken maken goede vrienden, daarom vinden wij een transparante offerte erg belangrijk. Al in de offertefase sommen wij alles op wat (niet) voorzien is.

Een aanspreekpunt

Wij kunnen alles van A tot Z verzorgen. Afbraakwerken, dakwerken, gasleidingen, bezettingswerken, ... voor elk onderdeel beschikken wij over uitstekende vakmensen.

Eigen atelier

In ons eigen productieatelier kunnen wij het project rond uw haard volledig of gedeeltelijk simuleren en zo heel nauwkeurig te werk gaan.

Eigen plaatsingsdienst

Een goede mix van ervaren vakmensen en jonge dynamische medewerkers zorgt voor een vakkundige plaatsing. Als een van de weinige haardenzaken beschikken wij trouwens over eigen stukadoors en loodgieters.

Flexibele planning

Bij ons geen maandenlange wachttijden, we maken ons sterk dat we uw droomproject op maximaal 8 tot 10 weken kunnen plaatsen. Voorbereidende werken kunnen al sneller uitgevoerd worden indien nodig.

Geen voorschot bij bestelling

Wij werken nog op basis van vertrouwen, bij het aangaan van een bestelling volstaat uw akkoord en garanderen wij de vastgelegde prijs tot een jaar na bestelling.

Innovatief

Wij volgen niet alleen de nieuwste trends in de haardenmarkt, ook onze persoonlijke aanpak en benadering zijn een onderdeel van innovatie. We hebben een team dat luistert naar wat u wil en dat persoonlijk advies, service en follow-up garandeert.

Jarenlange ervaring

Al sinds 1982 is ons bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van haarden. Intussen hebben wij al ettelijke sierschouwen en open haarden van de vorige generatie aangepast of afgebroken.

Service

We beschikken ook over een eigen dienst na verkoop voor zowel de hout- als de gashaarden. Niet alleen een eerste opstart van uw haard doen we met de glimlach, ook nadien kunt u voor service en onderhoud bij ons terecht.

Sterk in ontwerp

Bij ons kan u terecht met een leeg blad of met eigen ontwerpideeën, wij denken graag met u mee. Ook een bezoek ter plaatse behoort tot de mogelijkheden zodat we uw interieur of de technische kant mee kunnen bekijken.