Voorwaarden Oktoberfeest-acties

23-09-2019
Actie

Kies je dit najaar voor de pure gezelligheid van een haard en plaats je je bestelling in de maand oktober? Dan hebben we een warme verrassing voor jou. Bij aankoop van een haard(project) krijg je van ons immers een buitenhaard cadeau.

Lees meer

Warm verhaal: Sasha & Davy

17-09-2019
Nieuws

Sasha & Davy, allrounders in de showbizz en bekend van musical, muziek en tv, droomden al langer van een haard in hun woning. Ze kozen voor een gashaard met de charmes van een houthaard, inclusief vonkjes en geknisper. Kortom, een haard die perfect past in hun landelijke interieur. Het pareltje in hun woonkamer werd bovendien ingekaderd met een stijlvolle mantel in natuursteen.

Lees meer

Dynamisch De Backer Haarden

09-09-2019
Nieuws

Duurzaamheid, innovatieve ideeën, een blik op de toekomst, dynamiek … de nieuwe showroom van De Backer Haarden heeft het allemaal zonder voorbij te gaan aan de core business, haarden en de gezelligheid die ze uitstralen.

Lees meer

Genieten van een haard, ook in de zomer

05-06-2019
Algemeen

Tijdens de zomermaanden is een haard vast niet het eerste waar je aan denkt. En toch ... een haard heeft meer te bieden dan warmte alleen!

Lees meer

Heeft vuur een impact gehad op de evolutie van het menselijk geheugen?

27-03-2019

De volgende keer dat je wegdroomt of in gedachten verzonken raakt wanneer je in het vuur van de (open) haard aan het staren bent of zelfs naar een eenzaam kaarsvlammetje, denk dan hier eens aan: gehypnotiseerd geraken door het vuur zou het vonkje geweest kunnen zijn dat de evolutie van het menselijk brein heeft aangewakkerd.

Lees meer

Promoties

04-03-2019
Actie

Promoties

Lees meer

Kies voor een schone houtverbranding

04-03-2019
Nieuws

Hout is de oorsprong, de brandstof met de langste geschiedenis en werd door de Europese Unie zelfs erkend als hernieuwbare energiebron. In vele Europese landen wordt houtverbranding zelfs gepromoot om de klimaatdoelstellingen te halen. Wist u immers dat de uitstoot van fijnstof met maar liefst 90% zou verminderen als alle oude toestellen vervangen zouden worden door performante, moderne toestellen?

Lees meer

Geniet van het vuur langs alle kanten

07-01-2019
Nieuws

De nieuwe MatriX-modellen van Faber geven het haardvuur een nog centralere rol kan in je interieur. De room divider of doorkijkhaard zorgen er immers voor dat het vuur vanuit meerdere hoeken zichtbaar is.

Lees meer

Rustica, landelijke haard met moderne toets

07-01-2019
Nieuws

In de True Vision-lijn introduceerde M-Design een haard die perfect past in een landelijk interieur, de Rustica. Deze haard ziet eruit als een authentieke open haard in een kasteelschouw maar biedt alle comfort van een gashaard.

Lees meer

Warm verhaal: een hele metamorfose van onze woonkamer

09-10-2018
Nieuws

Richard & Maggy uit Lille waren uitgekeken op hun oude schouw die erg zwaar en donker oogde. In de plaats van de vroegere houthaard kwam er een   gebruiksvriendelijke gashaard en de stenen muur ruimde plaats voor een veel frissere bezetting. Een hele metamorfose …

Lees meer