Dynamisch De Backer Haarden

09-09-2019
Nieuws

Duurzaamheid, innovatieve ideeën, een blik op de toekomst, dynamiek … de nieuwe showroom van De Backer Haarden heeft het allemaal zonder voorbij te gaan aan de core business, haarden en de gezelligheid die ze uitstralen.

Lees meer

Genieten van een haard, ook in de zomer

05-06-2019
Algemeen

Tijdens de zomermaanden is een haard vast niet het eerste waar je aan denkt. En toch ... een haard heeft meer te bieden dan warmte alleen!

Lees meer

Heeft vuur een impact gehad op de evolutie van het menselijk geheugen?

27-03-2019

De volgende keer dat je wegdroomt of in gedachten verzonken raakt wanneer je in het vuur van de (open) haard aan het staren bent of zelfs naar een eenzaam kaarsvlammetje, denk dan hier eens aan: gehypnotiseerd geraken door het vuur zou het vonkje geweest kunnen zijn dat de evolutie van het menselijk brein heeft aangewakkerd.

Lees meer

Promoties

04-03-2019
Actie

Promoties

Lees meer

Kies voor een schone houtverbranding

04-03-2019
Nieuws

Hout is de oorsprong, de brandstof met de langste geschiedenis en werd door de Europese Unie zelfs erkend als hernieuwbare energiebron. In vele Europese landen wordt houtverbranding zelfs gepromoot om de klimaatdoelstellingen te halen. Wist u immers dat de uitstoot van fijnstof met maar liefst 90% zou verminderen als alle oude toestellen vervangen zouden worden door performante, moderne toestellen?

Lees meer

Jouw quote in onze showroom?

25-02-2019
Actie

De Backer Haarden is op zoek naar een leuke quote die vereeuwigd wordt in de nieuwe showroom en koppelt daar een leuke wedstrijd aan. Quote jij jezelf naar eeuwige roem in onze showroom?

Lees meer

Geniet van het vuur langs alle kanten

07-01-2019
Nieuws

De nieuwe MatriX-modellen van Faber geven het haardvuur een nog centralere rol kan in je interieur. De room divider of doorkijkhaard zorgen er immers voor dat het vuur vanuit meerdere hoeken zichtbaar is.

Lees meer

Rustica, landelijke haard met moderne toets

07-01-2019
Nieuws

In de True Vision-lijn introduceerde M-Design een haard die perfect past in een landelijk interieur, de Rustica. Deze haard ziet eruit als een authentieke open haard in een kasteelschouw maar biedt alle comfort van een gashaard.

Lees meer

Warm verhaal: een hele metamorfose van onze woonkamer

09-10-2018
Nieuws

Richard & Maggy uit Lille waren uitgekeken op hun oude schouw die erg zwaar en donker oogde. In de plaats van de vroegere houthaard kwam er een   gebruiksvriendelijke gashaard en de stenen muur ruimde plaats voor een veel frissere bezetting. Een hele metamorfose …

Lees meer

Nog meer beleving ...

09-10-2018
Trends

De hedendaagse gashaarden gaan er dankzij de nieuwe technieken steeds authentieker en realistischer uitzien en dat zorgt voor heel wat extra beleving. Het resultaat? Een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld, net alsof je naar een echt houtvuur kijkt.

Lees meer