‘Tollenberg’, een uniek belevingsconcept

27-08-2018

Interior, design en lifestyle zijn de sleutelwoorden van het gloednieuwe concept dat begin september de deuren opent aan de Turnhoutsebaan in Schilde. In huis Tollenberg, een 18de eeuwse notaris- en dokterswoning slaan 8 partners de handen in elkaar. Je kan je er onder andere laten inspireren door de gezellige, stijlvolle interieurs of een hapje eten in restaurant ‘Casello’.

De gezellige warmte van een haard
Binnen een concept als dat van Tollenberg dat uitblinkt in wooncomfort kan de warme uitstraling van een haardvuur niet ontbreken. Als toonaangevende speler in gashaarden, houthaarden en elektrische haarden is De Backer Haarden immers gebrand op gezellig wonen. Een huis is immers pas een thuis met de gezellige warmte van een haard! “In Tollenberg geven we een visitekaartje af waar bezoekers zich kunnen laten inspireren, de ideale ondersteuning van onze vestigingen in Heist-op-den-Berg en Lille,” vertelt zaakvoerder Dave Wagemans.

Van klassiek en landelijk tot strak en modern
In huis Tollenberg waren al stijlschouwen in marmer aanwezig. In elk van deze beschermde schouwen werd een haard geplaatst die voldoet aan de hedendaagse technologieën waarbij een hoog rendement, groot gebruiksgemak en warme gezelligheid voorop staan. Op deze manier kregen de authentieke interieurs een hedendaagse touch zonder aan de eigenheid van het gebouw te raken. Verder werden er ook haarden in het pand geïntegreerd waarbij geen rekening gehouden moest worden met bestaande constructies. Zo kan je ook strakkere concepten bewonderen in Tollenberg waardoor er voor elk wat wils is.